Dec 30, 2011

rindu :')

assalammualaikum :)

Hellow melow , air miloo :) . hyep :) tentang tajuk wawa ! rndu ? sapa yg wawa rndu ? hohoho ! dekat blog wawa lah ! sapa lagi ~ hurmm ! now wawa on pkai lappy kaka ~ klu on kat lappy ayah dye mcm prob skit ! grr ~ bnyk btul mslh kat lappy ayah ! yallah sbr jer lah ~ tbe2 kat lappy ayh tk blh bukak blog ~ tu yg wawa dh lme tak update ~ dh lh bnyk story woo..hurmm ~ nk cte skrng pon ~ pnjg kot :) mls pluk nk taip ! tk per lah ~ wawa dh story dh kat dairy :) so hope korng tk kecik hati sbp wawa tk cte kat sini ! hehehe ~ btw ! wawa bukan rndu kat blog ni jer ~ wawa rndu kat dye juga . hoho ! mcj mmg lah mcj ! tapi wawa rndu nk web gan dye ~ huhuhu T_T...hurmm ~ klu kat lappy kaka ! ada lah web ~ klu kat lappy ayh ! mana ada . hurmmm ~ smlm dpt dgr suara dye jer ~ sbp wawa on kat lappy ayah ! tuu pon dye ckp tk dgr ~ huhu . sedih2 hurmmm ~ tak pa lah bersbr lah duhai hati <3 cehh ayat ~ hahaha ! eh k lah gtg :)bye syg syg saya ! muaahh :* klu tk lih on kat lappy ayah ~ hurmm ! lame lah tk update ! haiyysshh ! saboo jer lah !!



p/s : love MNNbinH :)) . hnya dia ada di hati ! wahh ~ ayat 

created by :
wawa adzeman : )

Dec 15, 2011

hahaha !

assalammualaikum !


hye hye hye ~ knpe tajuk wawa , wawa gelak ! sbp wawa nk epy kan diri wawa sndiri ! hahahaha ! enth lah pent asik menangis jer so gelak lah sndiri ! hahaha ~ kompem korng kate wawa gler  ! tk kesah ler ~ hohoo ! act wawa nk update tu jer ! k lah bye ! syg korng bye !

p/s : sory wawa mngarut ! papepon wawa syg korng ! muahhh !

created by ;
wawa adzeman

Dec 14, 2011

yeah !

assalammualaikum :)

helow helow air milo :) ~ haha ! sory otak tgh biul ~ *mmg slalu jadi biul ! maaf :) oke ~ about the title ~ haha ! aper yg wawa nk yeah sgt tuu ~ hahaha ! meh wawa cte meh ~ oke mcm ni ! wawa nk ubh sifat wawa yg dulu ~ dulu wawa kn bersifat peramah *peramah ker? ,slalu masuk air ,bnyk mulut ~ now nk tukar kpde sifat tk kesah psl orng , seorng yg keras kple , n mls nk berckp ~ hahaha ! knpe wawa perlu buat mcm ni ? hahaha ! sbp wawa pnt menagis ~ pnt lah ! n hati wawa ni dh sakit tok dilukai lagi ~ wawa tk tau lh knpe ! slh ker wawa jadi peramah ? grrr ~ kang wawa tk peramh kate sombong ! so nw suke hati korng nk ckp wawa ni sombong or what ? peduli ? hahaha ~ mls nk amek tau lah broo ~ haha ! n klu korng nk tau knpe hati wawa ni sakit ~ sbp hamba allah ni ~ dia  tlh pon main kn perasaan wawa ! haha ! ouh kau pkir kau hebat ! blah lah kau ! *psst ! sory terkau pluk ~ :) hahaha ! eh awk ! awk tau tak ! awk dh buat ati saya sedih tau tak ? hahah ! pnh ke awk tau ! hahaha ~ *asl aku bnyk gelak ? haha ~ hurmm ~ tapi taksemua orng wawa akn bersifat mcm tuu ! *pilih org juga wawa ni :) hahaha ~ kpde orng yg tertntu saja wawa bersifat yg baru ~ knpe ? sbp ~ tettt ! hahaha mne lih gtau meyhh ~ sory mory lory awokk semua ! msti korng bengang ! n rase wawa ni hipo kah ? hahaha ~ mmg pon wawa hipo ! peduli ? no lah !  tk peduli pon ~ hahaha ! kpde orng tuu ~ maaf yer awk ! saya pent dgn perangai awk ~ oke ! have a nice day budy ~ :)


#ppsstt ! wawa dh pon off fone ! off no maxis n time for on my no celcome <3 yeah !sunyi lah enfone aku kali ni ~ sbp tk der spe tau my number ! yeah baby ! hahaha ~ nty nk bljr tok off fb pluk ~ tapi mybe buat smntara ! atau utk slme nyer :) hahaha !*gelak evil ;)


created  by ;
wawa adzeman 

Dec 8, 2011

sedih ! sob sob sob :'(

assalammualaikum ~

hye korng~ lame wawa tk cte kan ~ hehehe ! oke d'sbp en hari ni mud wawa nk bukak n update blog ~ wawa nk cte ni ! psl tajuk wawa ~ sedih ? yup ! mmg wawa sedih ~ smlm lah ~ hari ni hope wawa dh tk mudy lagi ;)
 oke mcm ni cte nye ~ act wawa n the geng ! eh lpe nk gtau ~ wawa ni bnyk geng ! blh d'kate kan masuk gan semua lah ~ ni geng monmon ;) heheh ~ oke kteorng bercdng hari ni nk kuar ~ sbp shuk nk blnje kteorng . yer lah kan ~ dh dpt gaji , msti r nk blnje ~ ala lagi pon dye dh nk pndh ~ so mybe tu slh stu sbp nye ! alaaa. dye pndh bukan main 'dekat' lagi . tuu yg dye nk blnje tu kot . hohohoho. oke .yg sedih nye hari ni mk bzy sgt . so tk lih antr wawa ke KP ~ alaaa lagi pon slame ni wawa g sndri . tapi tu g JJ bt. tinggi ~ now wawa nk g KP . mne lh wawa biase g sne . lagi2 kne g sorng ~ perr ! kang tk psl2 tk smpi KP . terus smpai sunway. hahaha... :)
oke ~ lps 2 wawa tnye shuk surh g ari lain . dye oke jer. tapi yg lain semua dh oke . so wawa pon rse mcm sdh jer. tapi tk per lah . asl dorng jadi tuu kira oke lah . bak kate shuk . alaa mungkin ader hikmah .. mybe :) hahaha . oke itu stu sbp knpe wawa sedih . stu lagi sbp . wawa nk wc (web cam ) !!! kaka ari ni dh balik ~ so lappy pon dye bwk. aduhh ! dh tk lih nk skyp gan mmber lah . arrrhhh ! sedih lah ~ smlm wawa smpt juga lah bukak ~ tapi ! skyp pluk buat prob ! grrr ~ sedih gler beb ! bler agy nk skyp gan kwn ~ kne tunggu kaka balik lah ~ tpi dye balik bler ! grrr ! sob sob sob . tapi oke lah ~ smlm smpt jugak lah wc gan MIRA TEGUH & NAZIRUN NAIM ;) huhuhu. tapii bengang !!! grr ~ tk per lah ~ alhamdulilah dpt jugak wc wlpun sedih ;') lps ni blh on skyp jer r ~ tk lih lh nk on wc ~ ggrrr ! tk per lh tuu pon dh cukup bersyukur ;)k lah gtg ~ bye sygg ! muaahhh !

p/s thnks sudi bace ! love youu <3


created by ;
wawa adzeman 

Nov 11, 2011

kurus aku woo ^.^

assalammualaikum semuaa ~ <3
hye ! oke hari ni wawa nk story sikit ~ sikit ker ? hahah ~ skit jer kot ! hehe.. ni ha ~ semalm kls wawa kne pulng enbku teks form 4 tau ~ nthan dpt skali lah en bku teks form 5...hohoho~ thun dpn wawa form5 ? perr ~ tak cye beb ! yallah ~ cepat nyer ?dh sedia ? arrhhh ~ sumpah blum doh ! adooiyhh ~ yallah kau perliharalh hambamu ni ~ hahaha ! eh ader lagy ni ~ kteorng kne kuar kls sbp kls kteorng ckgu nk gune utk dak2 SPM tau ~ so kteorng kne pndh en lah ~ hahaha.. oke kteorng d'pndh en kat dlm kls dax form5 ~ n kels nyer pulk bkn main agy tinggi  ~ kne naik 4 tingkat beb ! perr ~ saboo jer lah en ! oke ~ slalu naik 2 tingkat jer ~ arrhh ! sumpah penat gler ~ yer lah dgn buku2 lagyy ! perr ~ menderita beb ! hahaha ~ oke ! pas rehat jer ~ dorng ckp surh pndh kelas kat stu lagy blok ~ tingkat 4 juga ~ so kami pasrah jer lah ~ kami ikot jer ~ reht pnye reht ~ ckgu ader wt pegumuman tntang pemindhn kels ~ perr ! kterong relx dulu sbp kls kteorng tk d'pngil lagy ~ haha... skali ckgu sbut ! amek kau pindh lagy ~ tempat tady ! arrhhh ~ sebel doh ! dh lah tingkat 4 ~ arrhh...menderita ~ hahaha ! kurus2 ~ oke klu di kira tolak tambah dh 8 kali lh kteorng naik turun ~ err...tapi wawa gan sorng kwn wawa ni 10 kali lah ~ err ~ pent2 ~ oke first naik & turun time dtg scul tuu ~ oke secound wawa gan kwn wawa ni g cri ckgu ~ third wawa gan kwn wawa ni naik & turun g kels yg d'tetapkan*yg first2 sblum reht ! ~ oke fourt ~ g ke kls lain slpas dpt pngetahuan dri sorng kwn ni ~ oke last kali naik & turun ker kels yg first2 kami ddk ~ bukn kls kami tau ! hahaha ~ sumpah penat ! err..tapi kamik redo jer lah ~ buat menyaboo kan diri ~ arrhh ! thun dpn wawa dh nk SPM ~ serammm ~ blh ker ?aduihh gan kwt nyer lagy ~ hatooiyy ! saboo jer lah beb ~ hahaha ! so ?? tawakal jer lah wawa oiitt <3 hahaha~ oke lah guys ~ gtg lah ~ ader hal meyh ~ buby ~ hahah ! btw nk gtau buku2 nyer lbh kurng bnyk mcm ni :~


hahaha ~ bnyk kan ~ hahah <3 err ~ mcm mne ni~ adoii dak sastra lagy lah bnyk woo ~ takut ! err. arrhh ! lantak lah ~ klu nk bjaye cume stu cara jer ~ stdy hart ~ hahah kan kan kan 

p/s : bye bye semua ~ syg korng muah ~ thnks sbp sudi bce meyhh ~ syg korng ~ oke kpde dax2 form5 thun dpn n thun ni ~ GOOD LUCK baby ~ terutama utk dax2 SPM thun ni ~ mngu dpn korng dh exam ~ selamat berjaya syggg ~ fighting fighting <3

creat by :
wawa adzeman

Nov 9, 2011

hahaha ~ sanggup beb !!

assalammualaikum ~

hye hye sygg~ hahaha ! oke hari wawa nk story mory skit gan korng psl smlm ~ hahahaha ! smlm wawa ader clling2 gan someone ni ~ hahaha ! sumpah dye kelakr gler meeyhh ~ hahaha ! tapi kesian gler kot kat dye ~ dye baru balik dri keje ~ dlm pukl 1 ker 2 lebih mcm tuu lah en ~ pstuu dye suruh wawa cll dye sbp dye nk nyanyi stu lagu ni ! dye reka , tapi dye ckp lagu tuu dh lme~ dye tujukn kt seseorng ~ wahh ~ act dorng sweet sgt ! wah bangge gler kot wawa ! haha ~ wawa bangge sbp orng itu kwn wawa sndiri ~ hahaha ! sumph wawa kte dorng sweet glerr ~ hahaha ! eh eh eh ~ dye nyanyi ~ sumpah best gler ! dh lh suara sdp gler woo ! hahaha ~ perr ~wawa filling gler wo time dye nyanyi tuu ~ hahaha ! syok bebeh !! hahaha ~ #dah.mula.dah.giler.nye.. okeoke ~ kte smbung yer ;) hahaha ~ oke kteorng clling2 dri kol 240 lbih ~ smpai pagy !  hurmm dlm pukl 6 lebih lah ~ pagy tau pagy ~hahaha ~ amek kau ~ act kteorng tak tau aper yg kteorng borak kn smpai lme mcm tuu ~hahaha ! yg kelkr nyer kan ~ wawa tepon lah pkai topap wawa yg tinggal RM4.21 tuu ~hahaha ~ dlm mse 15 mint ~ dh hbis ~ pstuu dye pulk cll wawa ~ tpy wawa tak tau dye ader bpe jer kedt ~ tapiyg penting dye ckp dye guna SOS topap ~ hahaha ! sumph kelkr meyhh ~ hahaha ! dh dua2 dh tak der kedt ~ wawa pkai fone umh pulk ~ hahaha ~ funny kan ~ yer lah ~ kami tgh hott storyy ni ~ tuu yg smbung menyampung ~ hahaha ! siot jer woo ~hahaha !act wawa kesian sgt kat dye sbp dye tak dpt tdo dri dye blik dri keje lagy ~hahaha..wawa surh dye tdo ~ dye tak mau ! amek kau smpai pgy kau kne teman kn aku sbp kaudh tkut kn aku ~ hohohoh ~ jht kan wawa ~ peduli pulk ~ biar kn dye hahaha ~ tapi act wawa kesian meyh kat dye ~ hahaha ! tak per lah ~ eh eh eh ~ nk gtau ni ~ korng tauktak wawa gan dye smlm kan gaye kteorng berbualkan mcm mkwe pakwe ~ hahaha ! sumpah kelkr ! wawa rse wawa gangu gler fmly wawa tdo ~ hahaha ! asik gelak jer ! hahaha ~paperpon wawa happy gler time tuu ~ thnks S***** ~ hahaha ! tak lih gtau meyh nme dye ~ takut dye mrh meyh ! hahaha <3 oke lah gtg lah guys ~ bye bye sygg ! muahhh !


p/s : thnks sbp sudi bace ! sygg awokk semua ! muahh 

creat by :
wawa adzeman

Nov 7, 2011

aku akn kuat menghadapi dugaan ini ^,^

assalammualaikum ^^

hye korng ~ korng sehat ? hahaha ~ wawa harap korng sehat ! eh lme gak en wawa tak update ! haha ~ tak blh pkai lappy lah selagy tak hbis exam ! soo ~ nw wawa dh hbis exam ! yeaa ~ hahaha ! bebas dari buku ! #sekarang.jer.lah ! amek kau thun dpn ! jgn kan fb ! lappy pon blum tentu kau blh pegang wawa ~ hahaha ! eh eh eh ~ korng korng ~ wawa nk story ni ! act mud wawa tgh tension+penat+sedih ! sbp aper ? sbp dia !! haha ! teka lah ~hahaha ~ msti lah my ex BF ! hahaha <3 oke oke ~ act wawa tak mau buruk2 kan dye lah ~ tak baik kan ~ so biar lah wawa jer tau aper dye dh wt kat wawa ;) sory guys ~ hahaha ! oke tujuan wawa update ni just mau say thank you for my lovley friend yg sudi bgy nsihat kat wawa n sudi tok bgy semangat kat wawa time wawa tgh sedih ni skrng ! thnks sygg ~ <3 aku mmg syg kat korng lah eina sakinah  dan mira teguh ...thnks sgt sgt tau ! n sory if aku ssh kan korng <3



hahaha ~ oke nk tunjuk sikit mke kwn wawa yg lawoo lawoo ni ! woot wott ~ lawoo ! jgn jeles <3 ^.^

MIRA TEGUH


macam model lah kwn wawa ni ! hahaha <3 love this pice sygg <3


hahaha ~ dye wt mke comel dye <3 yeaa ~ ske ske ske

EINA SAKINAH


perr ~ gambr ni ! hoot gtu ! hahah syg ~jgn mrh ha <3




awokk ~ awok blh jdy model yg sopan lah <3 hahah




itu lh kwn kwn yg sudi mndgr masalah wawa ni ! hahaha ~ aku mmg syg gler lah kat korng ! thnks sygg <3 eh eh eh korng korng ~ lawoo kan kwn wawa ~ hahaha jgn jeles #kompem.korng.tak.peduli ! :))


Oct 7, 2011

exam dtg ! arrrhh ~

assalammualaikum ;D
hellow hellow ~ ye syg ~ lme wawa x update lorh <3 oke oke ~ nw wawa nk
storyy ni psl ~exammm~ arrhhh!!


oke ~ hari ni kls wawa dh muler dh exam ! mau tau exam aper ..hahah ! exam AKAUN a.k.a PRINSIP
AKUAN meh ~ hahah ~actually wawa mls btul lah mau dtg scul hary ni ~lagy lagy wawa demam hari ni !
lagy lah mls jdy yer ! bkn demam jer...dgn selsema yer , dgn pening kple yer...perr ~ perit2 ! hahah ! actully my mum pon kasi wawa x scul ary ni ,yer lah skit en ! buat aper g dtg scul en..nty ssh en ckgu & mk wawa jer ~haha...tpy disbp en exam ! wawa kne juga dtg ! errr ~ bengang2 ! tapy oke juga dtg exam ! dh lh skrng ni tgh final exam ! perr ~ jgn main main ! klu silap langkah ! blh turun kelas ni ~ hahaha ~ ayt bkn main agy ! well ~ memandang en ary rabu mingu dpn exam BM so ~ kne lah buat ayt power2 ckt ! hahaha ~ oke lah ! mau stdy lah !nk exam ni ;D hahaha ~ sempat pluk nk mngunlyn2 yer punn ~ hahaha <3 x per x per ;D 
oke lah ! mau stdy ! bye bye semua !wish me luck oke ;D n kpd semua yg nk exam tuu ~ ni untuk korng 


khas tokk korng <3
#sory ecah ! kak wawa copy dari blog ecah gmbr ni ;) jgn mrh ha  

Aug 24, 2011

mood : sad :'(

assalammualaikum...
hellow semua...actaully wawa tgh x der mood ni...sbp wawa tgh sedih....sedih??psl pkwe wawa lah..hurm...wawa x tau knpe gan dye....skrng ni...dye dh berubah lh...dye mcm nk lari kn diri dri wawa...wawa pon x phm lah gan dye tuu....wawa msih blh bersbr agy...tapi dye langsung x peduli pon...sapa x mrh beb !! x suke lah...ish ! hurm...tuu stuu hal....stu lagy hal..wawa sedih sgt...yg wawa terpkse terima berita yg dye kate dye nk TETTT~~~kcwe gler kot..yer lah..dh brpe mngu tah...mybe dh sebuln lebih kot...wawa gan dye x mcj...ps2 dh bper mngu th dye off fone..ps2 tbe2 jer gtau mcm tu..sper x sedih beb~~~dh lah off fone ! errr...sedaya upaya..wawa think positf...tapy akhir yer mcm ni juga yg blaku...aper ni..ahh !!ssh btul lah nk dpt pkwe yg btul3 setia dgn wawa...wawa dh nk setia dh ni...tpy dia wt wawa mcm ni.. :'( hurm...smpai hati gler r dye wt mcm tu...dye lngsung x nk phm perasaan wawa...arhhh!!(jerit)...ssh btul lah !! nw wawa dh single dh...fine !! klu itu yg F nk....fine !!wawa trime ! n utk pngetahuan F ..wawa ttp syg  F wlpun antre kte x der paper dh...:( ...hurm~~yg wawa x lih trime yer alsn F tuu...perr~~~mcm x lojik lah F...kate jer lh yg F mmg nk putus gan wawa kn..aper ssh yer ckp nk putus...x pyh lh nk slh en org lain...just jujur jer r....arrhh!!!shit ! hurmm...astaufirullahalazim~~x per lah..wawa akn terima dgn redoh~~wlpun alsn F ssh utk wawa terima~~hurmmm...paper pon wawa ttp doa en yg F sentiase bhgia dgn orng yg F btul2 syg~~wawa ttp syg F~~muahhh :*

Jul 17, 2011

lepas kan rindu !

assalammualaikum ;')


hellow mellow , ola semua ...hehehehe....lama x update mah ! hehehe....actually time wawa update blog ni...mud wawa tgh hpy ni...weee~~sbp baru jer lps cll si DIA ..hehehe....mau tau sper....hahaha...ader lah...sory x lih gtau dye cper....bhye lorh....hahahaha....oke...actually lama gax lah kami x b'gayut2 n x mnje2..hahaha....rndu saat tu....well...mklum lah dye dox asrama en...x slalu lh mcj...x per..wawa kne lh phm en dgn situasi dye....kang dye slalu mcj wawa kang...enfone dye kne rmpas mcm ner...agy lah ssh en....errrr ! ! x mau wawa...cian dye....hbis lah klu enfone dye kne rmpas...so wawa sabar jer lah..!urrrmmm~~rndu sama dye...lme gler kot x gayut...sumpah lme gler....ary ni bru dpt..hahaha....2 pon dye nyorok2....cian dye....berrrr! ! actually sblum wawa cll dye ....wawa g ngadu kat sorngg member wawa ni nme dye biella ...but just cll her alle ...urm wawa gadu kt dye yg wawa dh lme gler x mcj n cll si DIA en...rndu gler r en....ps2 time tgh gupat2 gan si alle 2 ....DIA tex wawa suwuh wawa cll dye sbp dye x der topap....hahaha..wawa aper agy...g lh cll dye...weeee~~~syok gler kot dpt cll dye + dgr suare dye....rndu sgt2...si alle dh gelak2 dh...dye g ejek wawa....dye ckp "syg,syg aper khbr...bby rndu kat syg !" hahaha....gedx btul alle ! bnci kau ! hahaha....tapy mne alle tau...wawa ckp mcm 2....time 2 wawa n alle tgh main chating2 kat fcbook jer ! bkn wawa gayut kat dpn dye ....mcm ner dye blh dgr....hahaha....tapy lain cikit r...nme pngilan 2 slh yer...hahaha....kami main pngil2 TEEETTT! ! hahaha....mne lih gtau...malu lh wawa....hehehe....lain kali jer lah wawa gtau yer....nw wawa xlih  gtau agy lah...malu lh...hehehe....yallah seronok yer dpt dgr suara dye...ala wawa tau wawa gedx...UNTUNG ~~lah pkwe korng dekat....wawa??errr...jauh kot ! wawa kt klng ..n dye kt KL....=='..ader  lah sorng member wawa ni en dkt fcbook ! dye ckp wawa knl gan pkwe wawa ni kat fcbook...sbp jauh kn klng n Kl....xkn lih knl mcm 2 jer en...hehehe...actually wawa knl DIA kat kemmm!!weee~~haha..kem aper ?? kem TETTT! x lih gtau gax...bhye meh ! hahaha...ader story d'sbalik kem ni...2 yg x lih gtau kem aper..hehehe...sory korng !....urm ya wawa knl DIA kat kem oke....ps2 baru kami smbung b'knalan kat fcbook ! ha ...mula2 knl kat kem...ps2 baru lh knl kat fcbook ! hehehe....ehem ehem ! oke ! wawa mau gtau ni....sbnar yer wawa x cye kot yg wawa gan dye dah couple 1 bulan , 1 minggu , 5 hari ...hahaha.....lama gax en....hehehe...tapi ramai yg x bpe tau sgt hubungan wawa gan dye....sbp wawa x mau kecoh2..heheheh....yg tau bper orng jer....hehehe.....si syeerah orng ptme ~~hahaha thnks syg cuz dgr cte aku ! hehehe....oke lah...actually nw wawa tgh bz ni....wawa tgh gayut agy gan dye...hehehe.....mau lps en rndu...tkut nty dye dh x der mse lagy....dye asik lah bzy ..==''..x per lah..wawa kne phm !...things positif wawa ! hehehe....k lah korng....mau gayut ni....penat lah taip smbil mulut b'ckp...hahaha.....actually mau leps en rndu wawa kat my lovly bloggy ni...hehehe....2 yg wawa mau update ni...wt mse skrng wawa ader story ni jer..yer wawa story ! hehehe....k lah bye korng luv u all..thnks cuz sudi bace bloggy wawa yg kurng menarik ni...hehehe...syg korng sgt2~~...<3 


created  by  ,
wawa adzeman ;)

Jun 12, 2011

adduuusssshhh....kne jwp ni....paper pong thnks syg ku yana...

Assalammualaikum...
hellow mellow...
hahaha....oopppsss....
x lih ckp lme x update lah...
cuz smlm baru jer update...
hahaha...paper pon wawa rndu sgt kat my lovely bloggey...
weee~~...nk mengedx jap...hehehe...
eh eh eh...oke2..tajuk wawa hari ni...
aper yg wawa nk jawap...
hahaha....member ksygan wawa ni...si yana...
dye tag wawa dkt blog dye..utk jwp soalan ..
hahaha...paper pon thnks yana cuz tag aku..
weee.....
oke oke kte strat oke...

first question :

AWAK RASA AWAK HOT ??

hahaha....wat...hot???hot tang mane...mmg x lah en....
x der makne yer wawa hot....errr....geli lah orng ckp wawa 
hot...tang mne pon wawa x tau....pelik sungguh sapa yg ckp wawa hot 2..
tbe2 trse kelakar lah pluk...

secound question :

UPLOAD GAMBAR YANG AWAK GUNA SEKARANG

oke memandang en si yana letak 2 ...wawa
pong mau juga...hahaha...walaupun buruk..
wee~~~..hahaha..peduli pluk..
hahaha...

*

*

*

klu kat enfone wawa taruk pice ni..

yayaya...wawa tau buruk en...so sila kebawah cepat.
jgn perhati kan lme sgt...buruk lah...hahaha..

*

*

*

klu kat facebuuk..

oke oke...sila kebawah...wawa tau buruk...ya...wawa pon 
perasan...so...kebawh lah....

*

*

third question :

CECITER PASAL GAMBAR TERSEBUT . .

addduuuussshhhh.....
kne cte ker...hatttoooiii....urm oke oke...
uurrrmmmmm yg dkt fone 2...wawa taruk sbp...
wawa pnye ske lah...hahaha...wee~~x der lah..
oke oke wawa series...urm..
wawa ske taruk pice 2 sbp...wawa amek gan bear kesygan wawa..
hahaha...wee~~*padahal 2 mon pnye..
hahaha.....wawa amek gambo gan DOMO rokun..
wee~~hahaha....
oke oke....pasal kat facebuk 2 pluk...
wawa taruk kat fb sbp wawa ske...hahah...
gmbr 2 baru jer pasl makan pizza...wee~~
lame wawa x mkn pizza...hahaha...

fourth question :

KALI TERAKHIR KORANG MAKAN PIZZA..

hahaha...baru jer kot...urm time hari aper yer...urm mlm khamis kot...
ooppsss...lupa sdh...eh eh eh..mybe lah hari khamis mlm...
urm...2 pon tnpa dirancang...time 2 wawa tgh tgk tv gan family...
tbe2 kwn wawa si NADIRAH cll wawa...
ajk g pizza...wah~~ske ske...exited pluk....wawa terkjut habis tauk....
yana pong....yana pon tkjut...last minute pluk...
haha...wink wink..

five question :

LAGU TERAKHIR YANG KAMOO DENGAR..

weee~~wawa nw tgh dengar lagu aisitheru ..
wink wink...wat mse skrng wawa minat habis lah dgn lagu ni..
hahaha....lagu ni mmg sesuai tok wawa...
orng gah dilamu cinta kte kan..hahah....wink wink...
hahaha..sengal jer....lagu ni mmg best lah..hahaha...

 the six question :

AWAK WAT APER JERR TIME WAT TAG INI 

haha...wawa jwp sambil unlyn facebuk lah bro...
aper lagy...hahaha...wink wink....
tgh layan group BLUE WARRIORS ni...
hahaha....wink wink..wawa sdh jady gler sama mereka...
hahaha...*mate love2...

next question :

NAMA PANGGILAN SAYA SELAIN NAMA PENUH . .

wink wink...ramai pangil wawa ialah wawa haha...wink wink..
si beila pangil wawa , wawoot..hahaha..sengal lah dye 2..
urm ader juga yg pangil wawa iklil , lil , ciklil , gemuk...
hahaha...yeah gemuk..wawa mmg gemuk pong...wee~~

SIAPA YANG SAYA NAK TAG 5 ORANG

1 . IKKA 
2 . MIRA FARID
3 . AMALINA KAMARUZZAMAN
4 . NAD
5 . AYAN

ORANG NO.1 TU SAPA

dia adalah my BESTIE kat dlm klass...wee~~
dye juga stu kple gan wawa...
hahaha...dye pong ske DOMO rokun...sama mcm wawa..
hahaha...

LUAHKAN SESUATU DEKAT NO.5

no . 5....hahaha...dye kwn kat kem KRB 2...hahaha...
dye adq wawa..hahaha...wee~~...dye form 2...cun orng yer..
wee~ syg awak lah yan...<3<3

NO. 3 ADA HUBUNGAN GAN SAPA

wah...dye 2 kwn segile wawa..hahaha....wawa syg dye habis habis lah...
wink wink...dye sgt baik meh...*mate love2..

NO . 2 PULA BAGAIMANA

si mira ni...kawan kem juga..kem KRB...x tau knpe..
wawa boleh syg kat dye...dye gler lah juga orng yer...
wink wink..weelll...team BIRU mmg lah en..hahaha..
wink wink...

KATA-KATA CINTA KEPADA NO . 4

hahaha...kate2 cinta..hahaha...
oke oke....wawa syg juga kat dye ni..walaupun baru jer knal
well..wawa ni cpt tau syg kat orng..wlpun baru kenal..
wink wink..hahaha~~...dye sama group gan wawa..
wink wink...syg kau lah NAD..<3 <3

FAKTA MENGENAI 5 ORANG YANG KAMOO TAG

 IKKA ~       oke...wawa tag dye sbp...dye stu kple gan wawa...
                     n wawa syg kat dye..haha...wink wink...

MIRA FARID ~     wawa tag dye sbp dye kawan kesygan wawa...
                                wlapun baru kenal..haha..wink wink....jgn kembang tau mira...

AMALINA KAMARULZAMAN ~      wawa tag dye sbp dye mmg gler lah..wawa syg dye tahap
                                                               tettt..lah..ahaha...wee~~

NAD ~    wink wink...wawa tag dye sbp...wawa ske tgk dye..haha...jeles jeles...dye sgt comel 
                 cntek...haha..wink wink...*mte love2

AYAN ~       yeah...dye adq wawa...haha...syg kat dye....dye ni comel...wawa syg kat dye lah...love    
                     love...  


oke oke...yana sayang..saya sdh jwp soalan yer...wink wink...hahaha....agak ssh juga yer...*ssh kah...
hahaha...ssh lah juga...mne x yer...kne jujo pluk..mmg x lah en..hahaha...paper pon..thnks yana cuz tag saya...sayang awk habis2 lah....sayang kat awk x pnah luntuh syg..hahaha..2 yg nk dgr 2..hahaha....
*mate love2...we~~

oke kpd yg saya tag name yer 2..sila jawap mcm saya yer...wink wink...sila jawap dgn jujo..haha...ske2...

oke lah SEKIAN TERIMA KASIH...<3

created by :
wawa adzeman..:)

Jun 11, 2011

the last KRB...well....always is the BEST babe..!!

Assalammualaikum...<3
hye korng...lama x update....rndu lah
sama bloggey sya ni...wink wink....
oke wawa mau story mory gan korng2 ni...
pasal aper lagy...
tegok tajuk lah...hahaha...
eh eh...before wawa start..pade sesiapa yg agk malas utk bace story wawa
yg agak panjg berjela ni...blh belah skrng...
kpde yg sudi membace....wawa syg korng...wee~~
yg x nk bace 2 x per....wawa still syg korng....wink wink...
weeee~.....oke oke...pasal KRB...
hahaha...last pluk.....mmg x lah en...
sob sob sob....x best lah klu last en...knpe x wat agy...
isssshhh...
x per lah....paper pon wawa seronok sgt2 gan kem yg last ni.,..
mmg terbaik lah...kem kali ni 4 hari 3 malam..uurrrmmmm
kat sini dye awal2 sdh bhgi en group besar...
iaitu group BIRU , MERAH , HIJAU n KUNING..
wawa dpt group BIRU...wink wink...uurrmm...
nsib baik wawa sama gan aten (fatin aliaa)
klu x mmg x der kwn lh kot...
dok diam jer nty...kih kih kih..
urm kat dlm group BIRU hnya ada wawa , aten , syeera ,
fana n ecah...group MERAH ader yana , nena , ekin n mirol..
group HIJAU ader mon , nad , wanie n ajim..
group KUNING sgt kasian sbp hnya ada apip sorng saja...
sob sob...kesian dye...solo jer...
tpy x per kot...dye en blh jmpe kwn baru...oke oke...
wawa mau story pasal group BIRU...ofcuz lah BIrU..
wawa en group BIRU...x kn wawa group BIRU mau story psl group MERAH pluk en..
oke oke...wawa mau mula en ni..uuurrrmmmmm..
.mse frist day 2 en...wawa rse boring sgt2..
wawa asik tnye jer..."agak2 bler mau balik"
wawa ader dgr kwn wawa tnye "eee....agak2 bler nk hari selasa"
hahaha...mcm2 lah kate2 yg wawa dgr...nmpk sgt
dorng rse boring...ala normal lah en...first day...
agy2...masih x knl agy kwn2...2 yg rse boring...haha...
tpy klu dh dpt kwn yg stu kple en...
mmg x lah en...agk ssh mau lepas en...
oke2...

first day : *tebaikkk...

abang en kkak fasi first2 sdh ajr kami main tepuk2...
perr...agak seronok lah juga....
mmg syok lah en...ps2 pas sdh main tepuk2...
abng n kkak fasi memperknal kn lah
diri mereka....wah tgk gaya mcm orng yer series  jer ..
first2 lah tgk....ps2 kate yer ader yg garang lah.. 
aper lah..tapy pas sdh semua perknl en diri mereka..
mula lah kegilaan mereka....peerrrr...
sporting hbis bro...mmg terbaik lah...
ske ske ske.....wawa mmg ske abg n kkak fasi yg
sporting ni...x der lah terlalu series sgt...klu dpt yg series...
per wawa rse boring hbis kot...
lpe yer dorng ni stu kple gax gan kami...
perr....mmg terbaik lah....
ps2 dpt pluk...bdax2 yg gler2 + bnyk mulut + sporting + x rse malu
+ otak semua x betol + gempak2...dn mcm2 agy lah..mmg terbaik lah dorng...
ske ske....dorng en...x pnh benti langsung wt dewan umah BIRU rse tegang....
kcuali time kne mrh gan abg ROy..hahaha...
x prnah lah sunyi dewan umah BIRU...asik lah dgr kecoh2 dgn
gelak ketawa...hahah....mmg syok lah...
team BIRU mmg terbaik lah...

secound day : *haha..letih juga..tpy ttp best

oke the secound day....kami ader aktiviti OUTDOOr pluk..
wah...aktiviti aper agy...klu bkn  explorerace..
mmg best kot...cume pnt jer...ala normal lah en...
aktiviti OUTDOOR aper jer yg x pnt en...semua klu blh
penat kot...<3 <3...tpy mmg best lah...
mne x yer....mse time aktiviti OUTDOOR ni lah...dpt
tengok kerjasama antara team-team...
mmg terbaik lah....ske sgt tgk dorng berkejasama...
wawa...hahah....ofcuz lah wawa juga....
hahah...*eh yer ker...
hahah....<3 <3...mse time main explorerace 2 en ...
kami dpt mandi kolam..weee~~...sgt seronok mah...
hahaha....lama wawa x mndi kolam...mmg best lah..
team BIRu is the first team yg mandi kolam...agak seronok lah juga
hahaha....eh asl  wawa ni asik gelak jer...hehehe...hapening kate en...kih kih kih...
perasan sudah...eh biar lah....urm..oke oke,..kte smbung story...
urm....kat dlm aktiviti ni....kteorng kne wat
tepuk2 semangat....setiap team kne wat...bkn team BIRu jer tau...
semua colour lah kne wat...yg best yer...team BIRU wat last minute kot...
tpy team BIRU pnye ttp gempak lah...wlpun last minute...
weee~~well team BIRU en..mmg cepat tngkap...
hahaha....ske ske....mcm wawa gax...wawa pong cpt tngkp..haha*eceh..
mau juga minah ni..hahah...weee~~2 nme yer berkejasama...
hahaha.....oke oke....


third day : *penat2...

oke the next day...kami wt aper yer...iisssshhhh...lpe pluk...jap jap...
haaaa....sdh igat...kami ader wat aktiviti latihan 
kebakaran..mule2 latihan yer
wat kat dlm dewan tau...urm aktiviti yer mcm 
umah kte terbakar tau...contoh yer...
umah kte terbakar...ps2 mcm ner mau kluar dari 
umah yg terbakar itu....
ktorng pon kena lah wat...dgn ttp mate yer...
perr dh lah gelap....wawa pikir wawa x akn kluar tau...
yer lah....dewan yer agak besar..ps2 hnya bpe orng jer yg ader kt dlm...
dh lh kne jalan sorng2....dh lh dlm gelap....wawa tkut gler tauk..
yerlah...dye kate ader asap kat atas...so kte kne lalu bwh lah...
mcm meniarap lah...urm....wawa dh lh time 2 sakit tekak...
risau jer tauk....dh lh sakit tekak...klu msuk asap...mmg x lah en..
wawa bkn tkut aper auw...wawa takut tekak wawa
akn makin sakit...haha....ps2 akhirnya wawa dpt kuar gax...wah ske ske... 
selamat wawa kluar...wawa pkir wawa x kuar tau...
hahaha...oke2...wawa dpt sme group dgn slh sorng group wonder girl...
ni group kecik tau...group besar group BIRU lah....
oke kami pangil dye NAD....wawa dpt sama group gan dye...
dye sporting lah juga....weeee~~oke2...dye pandai lah gax en..
urm sebelum wawa masuk ker dewan utk lakukan aktiviti yg wawa cte tady...
mereka ader sedia kan sehelai kertas yg terdpt
beberapa teka-teki...urm NAD ni pndai lah juga..
dye jawap teka teki 2....haha...wawa pon ader tlg juga....yer lah...
x kn mau tgk jer en...ofcuz wawa tlg....
urm pas2 siap lah teka teki itu kami jwp..
ps2 kami kne pegi ke aktivi yg lain...urm kali ni aktiviti yer aper tah nme yer...
lpe sdh..haha....tapy mencbr lah juga aktiviti yer...
kne angkt2 bnde berat lah aper lah....
tapy sebelum 2 kami kne tunggu dlu tau...tady kami kne jwp teka teki...
nw kami kne padan kan gmbr2....blh dikte kn puzzle lh juga...
urm....msti korng tertnye2 aper kne mengena teka-teki n puzzle ni..
dgn latihan kebakaran...haha....x der kne mengena pong...ni just aktiviti tmbahan jer...
yer lah...sementara menunggu giliran kan...so kne lah wat bnde2 2...dpt markah bonus pluk..
hahaha....oke kami padankan dgn mudah skali...haha
belagak sdh,,,eehh,,,biar lah...itu nme yer kejasama antara kumpulan..
ceehhh...poyo sdh..haha..oke2....latihan kebakaran ni ada 3 jenis tau...tapy kami hnya sempat wat
2 jenis jer..haha....xper lah..oke lah 2 kan..hehe....dari 1 jer....perrr....
mmg x lah en..oke2...lps jer hbis yg ke dua 2...masa sdh tamat....
haha...time utk makan...weee~~..perut wawa pong sdh mntk makan...
hahaha...penat kot...mne x yer..kuhulu kehilir....penat kot...
perut dh lh kosong...uuurrrmmm....oke2 pape pon dpt juga wawa makan...
ps2 petang pluk...kami di arhn en utk wat "gajet" tau utk dijual
dgn hnya menguna kan BULUH...peeerrr...mmg terbaik lah....
nak 10 pluk...dah lh dye hnya bagy bpe minute jer...dgn 2 bilah parang jer...
nk wat 10 jenis gajet...mmg x lah....kelam kabut kot...
haha....tapi team BIRU ttp berjaya mendapat kan 10 jenis gajet...
n team BIRU juga lah alert a.k.a tepati masa....
nk tau knpe....team BIRU adelah team yg paling awal...
1 jam pluk dari team2 yg lain...mmg bagus lah team BIRU...
wlaupun barang kami hnya 1 jer yg dijual...
tapy abg & kkak fasi ttp bangge gan kami sbp kami tepati masa...
wah bangge2.....kami hnya nk itu jer...menang???x kesah lah...
asl an abg & kkak fasi bangge gan kami...
2 jer kot yg kami nak....wee~~hahah....gler doh wawa...
urmmmm....oke2 kte terus en the next day a.k.a the last day...sob sob sob..

the last day : *sob sob..sedih2...

oke2....the last day mmg sedih lah kot...mmg terase sgt2...
mne x yer....wawa akn tinggal en group gler2 mcm dorng...
mmg sdeh lah kot..will miss u all lah...urm....wawa x akn lper kan gelak ketawa korng semua...
wah sedih lah....ps2 en...the ending time...kkak & abg fasi berucap lah...
tapy abg ROY n abg AMM kne balik awl...dorng ader hal kot...adduuussshhhh....
x dpt jdy gler2 gan abg berdua 2....iissshh iisshhh...x per lah...
abg & kkak yg lain pong berucap lah....
wah....abg izudin n bro hamdi nyanyi kot...
wink wink....ske ske + sedih kot...
abg izudin nyanyi lagu Selamat Malam : Faizal Tahir ..
bro hamdi  nyanyi lagu aper tah...lper sdh....tapy sdeh kot....
wawa n syeera nagis tauk....ps2 tbe2 si ayan a.k.a raihan n watiee a.k.a ekin pon turut nagis...
weee~~..kte 1 family...mmg ptt rse sedih meh....sob sob sob...
ps2 time sper tah tgh berucap en...dye g baling beras kat kami...
weeee~~epy sgt time 2 kot....ske ske....sdeh sgt nk tinggal en team BIRU yg gempak habis ni...
errrr.....sayg sgt mau tinggal en....tapy nk wt mcm ner enn...tepkse juga.....
paper pon..kte stu family....x akn pernah putus utk slalu contact2...
nombor pon ader...so...klu mau wt reunion blh lah contact2...
ala FB en ader...aper guna yer ponnnn...
paper pon team BIRU is the best babe..<3 <3

bagy team MERAH ,merah paling gempak..
team HIJAU , hijau paling hapening 
team KUNING , kuning rase dorng lah paling bagus...
dorng - dorng lah...
BIRU2 lah...
wawa rase team BIRU lah paling gempak + hapening + paling bagus +
sporting + macam2 lah....semua yer mmg TEEEERRRRBBBBAAAAIIIKKK...

p/s : sory lah klu ayat wawa ini ader yg wat orng lain kecik aty ker aper ker
en....sory sgt2...x der niat pong....sory tau tau...
dont wory lah....semua team TERBAIk..kalah menang x kesah pong
yg pasti kte HAPYY....weee~~...<3 <3

KRB 2011 IS THE BEST KEM BABE!!
mmg TEERRRRBBBAAAIIKK....wink wink...

created  by :
wawa adzeman..:)

Jun 2, 2011

28~29/5/2011....terbaik.

assalammualaikum....
helow melow ...
hye blogger ku syg....
sdh lme sye x update awk en...hehehe....
urm x tau lh knpe...
mse2 sye mau update tau...
tpy tb2 x lih bkk pluk...
perr....
sebelkot...
x perlah....ni dh blh bkk pon dh kira ber syukur ....

oke2....wawa mau mle kan tajuk hari ni....
urm pade 28~29/5/2011 wawa ader g satu kem ni...
nme kem dye kem anak-anak soleh/soleha ...
best lah juga....
sbnr yer wawa x tau pon psl kem ni...
tapy mse pagi 28 2....yana kol wawa...
tnye lah mau g kem yer x...
wawa g lah tnye my mum...
ps2 my mum pon bagy lah....
waw!!! sgt best mah...hahahah....
wawa pon g lah kemas beg....pnye lah kelam kabut...
yer lah...yana tepon kol 8 lebih....
daftar yer kol 9...mne x klam kabut...
wawa men pilih jer baju...
akhir yer wawa slmat sampai di surau...
tpy lmbt cikit lah...
cmpai kol 10.05
hahahaha......nsib beak msih boleh dftar....
klu x....perrr...mmg rugi lah kot...'
ps2 lps smpai jer....
kne dgr ape yg ustz nk smpaikn...
ustz bgtau lah aper motiv wat kem ni....
lps jer dgr ape yg ustz ckp...
kami pon glah mencekik..
tapy wawa g cek beg jap....tkut2 tertingal barng...
wlpun hnya 2 hari 1 mlm....tpy stil kne cek meh...
hehehe....
cek pnye cek...yeah !!! wawa lper bwk towel...hahaha...
mau mndy mcm ner 2..hahaha....
wawa pon mcj lah my mum suruh bwk en towel...
ala umh wawa gan surau dkt jer...
ps2 wawa , yana , ecah pon g lah mencekik....
hahahaha.....ecah mkn sgt bnyk meh..hehehe....
lps g mencekik kami diarh en utk amek uduk utk solt zuhur kot time 2..
tah lah wawa sdh lpe..
hehehe....
urm pas solat.....ustaz mula kan lah program....
mula2 ustaz bahagikan kumpulan dlu....
wawa dpt sme kumpulan dgn amirol , wan yusni , dax2 kecik n lagi sorng ank yatim...
dye lbih tua dari wawa....
urm dye juga dilntik sebagai ketua...
hahaha....dye ni blh lah rajin....tapy x lah rajin sgt...
hehehe...wawa ni jht yer....
x per lah...wawa jujur ni....
hehe...urm oke lepas jer di bhgi en kmpulan....
kami disuruh utk mengenali nme2 ahli kmpuln...
wawa n mirol mls mau mengenal...
cbp kami mmg dh knl pon...kcuali ank yatim 2...
urm agy pon gaye dye sgt sombong lah....
mnympah wawa..
oke...pas dh knl2.....ustz surh amek uduk utk solat duha...
pas solat ustaz ajr kami mcm ner nak kapan kan jenazah....hahaha.....
sgt best.....
ps2 en mlm yer kol 12  lbih ...malam tau...ustaz ader wat stu aktivi tau... 
nme aktiviti 2 burung hantu...
aktiviti ni sgt seram....
sebelum mle aktiviti ustazbgy tgk video pasl seksa di akhirat....
perrr....mengigil der....ps2 ustz suruh kami tutup mate pkai kain...
konon yer x mau kami nmpk hantu lh konon...
ala pdhal 2 semua fesi2...
heehe...wawa igat agy.....
sblm ustz tingalkn kami sorng2 kat tmpt gelap en...
kami kne berkumpul dlu tau....cuz ustz nk wt penguguman tau...ps2 tbe2
ader bdk laki ni dye ckp "ustaz , sye muntah " hahaha....
klakar lah..penakut berbeno....
wawa takut pon x der lah cmpai termuntah....
hehehe....ckp bsr yer wawa....ps2 en
ader lah adq kwn wawa ni...
dye stu group gan wawa tau....
dye pnye tkut smpi dye ckp...
"ha...muntah...mane muntah....ala x nmpk lah..."
ahaha...wawa dlm ketakutn pon smpat gelak...
hehehe....wt lawak r....ps2 wawa ditingal kn disatu tmpt 
yg agk gelap lah juga....
kate ustaz dye taruk wawa kat pokok besar...
berrrrr.....pnye lah wawa takut...
tpy wawa berani kan diri gax....
wawa bce jerlah aper yg terlintas di pikiran wawa...
syukur alhamdulilah wawa selamat....
.ps2 ustaz pon amek wawa bleq utk berkumpul.....
mmg best sgt lh....
nsib beak wawa x paper....
kak miza (kkak fesi) ckp pernah tau ader orng kne rasok...
berrr....
seram pluk...bler wawa dgr.....
tpy x per...wawa akn kuat en iman gax.....
ps2 lps abis jer aktiviti 2 ustaz dh suruh kami dax2 pompan g ker 
dom kami....eceh dom...hahaha....
oke2 kami pon tdo lah...
ps2 esk yer pade 29 hari buln 2...ustaz wt aktiviti uji minda...
dye bagy 2 soaln yaitu...

  • ape anda akan buat jika ditakdirkan anda meningal selapas waktu isyak..???
  • aper anda akan buat jika anda ditakdirkan meningal ketika berumo 100 tahun,ape akan anda lakukan ketika berumo 99 tahun ??
mmg pecah otak lah mau pikir en.....
berrr........ps2 kne wt pembentang lah pulk...
si amirol suruh wawa g bentang...per giler aper mamat ni....
dh lah wawa ni permalu *ha per malu....bler pluk...
hahah....permalu lh juga....ps2 amirol blh suruh wawa bentang...
mmg sah otak dye biol....
mmg x lah kn...
tpy akhirye bdk kecik gax yg bentang en...
hahaha...
agk malu yer disitu.....yer lah...
dax2 bsr semua pmalu...'dax kecik gax yg berani...
hahaha....
xper2 aslkn sdh slmat di bentang.....sgt bersyukur....hehehe....
ps2 bermula lah progam yg terakhir iaitu acara penutup....
acara pnyampaian sijil...ps2 dh hbis jer acara 2...ustaz dh benarkn kami pulng...
tpy wawa pulng gan mum yana cuz my mum g men badminton lah.... 
so sblm wawa blek wawa ader ckp kat kak miza yg wawa suruh 
krim slm kat bdak3 orng ni....uurrmmmm....encem lah gax...
yana suke fikri , ecah ske raffie n wawa minat kat farabbi..
kih kih kih.....smpat gax kami mengatal...
hahaha....xper lah...niat kami hnya mau berknalan
eceh...hahaha...
kak miza pon krim slm kat dax 3 orng 2.....
ps2 sblm baleq2 wawan ecah g babuy kak miza n kak izan(kak fasi gax)
ps2 tbe2 jersi fikri n si farabbi g babuy gax....
per pnyer lah kteorng terkjut...
wawa pon main babuy lah...
hahaha...
tnpa segan dan malu....
kih kihkih...
ps2 wawa pon smpai lah rumh.....
balik jer rumah en trus wawa lompat kat katil....perr penat kot....

oke2 smpai disini jer lah cte wawa...
sory lah klu wawapnye story agak tergantung....
wawa x tau mcm ner mau tutp...
hehehe...hntam saja lah...kih kih kih....
oke2.....bye bye my hunny bunny blogger....
i wll miss u babe...
insyallah esk wawa update agy....
oke bye...
always luv u babe....
thnks kpd sesiape bce blog wawa ni...sory pnjg....

wawa adzeman ;)

May 1, 2011

sory bro..;)

Assalammualaikum..
helow my lovely blogger...
urm saya mau story ckit ni....

ader lah sorng minah ni kan....
dye pkir dye 2 hot sangat....helow...
hot tang mane kau....
cecte kat aku....aku mau dgr skit...kau hot
tang mane...ps2 cte lah mcm ner kau
blh hot skrng....aku pon nk jdy "HOT" mcm
kau gax..huh!!aku sbnrye x mau gado gan kau
tau...tpy ader lah stu ayt ni...
yg memwt kn aku mle mnyampah kat kau...
beb...sbnrnye aku syg kat kau..
tah lh tbe2 aku.....aku.....
arrhhhh!!dh lh...aku x nk sebut lh kn...
"kang ader yg TERASA pluk kan"
huhh! mmm....sory bro...

urmmmm...btw..!!
kau terasa yer ayt aku yg aku tlis kat fb 2 urm...
hahahaha....
untk pengetahuan kau...mmg aku tujukn
tok kau pon...mmg lh kwn kau yg 2
ckp kau biase jer...
sbp dye 2 slalu chat gan kau...
huhh!!gan kteorng...ader kau nk chat..
pndang pon x kot..huhh!!! yayaya...ktorng
ddk kat pekan kan....
kau ddk "BANDAR"
mne cls chat gan bdk pekan kn...
nk hrapkn
kteorng tgur kau dlu ker...
helow!!popular sgt ker kau...smpi kteorng
nk kne tgur dlu...
urm aku xtau lah kau cte aper jer kat kwn2 "BAIK" kau
2 psl kteorng...harap yg baik2 lah yer...
urm...dh lh...sye xmau terus kn....nty "ader yg TERASA pulk.."
tah2 nw pon dh ader yg terase..peduli pluk aku...
ini blogger aku...kau nk kesah aper....huhh!!

sory bro!!klu sape2 yg terasa sila hubungi saya : 013243****

lovely ;
wawa adzeman ;)